Namens VI Travel: bedankt voor een prachtig 2023!

16:00, 29 dec 2023

Het is bijna zover: 2023 loopt ten einde. Een mooi moment om eens terug te blikken op de fantastische eerste seizoenshelft van VI Travel. We nemen jullie graag mee in al onze hoogtepunten en willen iedereen natuurlijk hartstikke bedanken voor het vertrouwen in ons. Op naar een spetterend en sportief 2024! 

Namens VI Travel: bedankt voor een prachtig 2023!

Oprichting VI Travel 

We beginnen natuurlijk met de oprichting van ons prachtige bedrijf VI Travel. In samenwerking met Voetbal International hebben we de eerste helft van het voetbalseizoen 2023/24 de meest fantastische voetbalreizen mogen samenstellen en organiseren.

Voetbalreizen en voetbaltickets

Naast de vele voetbalreizen werden door jullie ook ontzettend veel losse voetbaltickets besteld. Van de Championship tot La Liga en van de Premier League tot aan de Bundesliga: onze klanten kwamen dankzij ons VI Travel-team in stadions door heel Europa en bezochten diverse prachtige competities. 

VI Travel Special 

Ook onze eerste VI Travel Special naar de Merseyside Derby tussen Liverpool - Everton was een daverend succes. Met twee reisbegeleiders mee en alles tot in de puntjes geregeld was dit een compleet ontzorgde voetbalreis waar we trots op zijn. Ook de combinatievoetbalreis naar Madrid, waarbij klanten live konden genieten van niet één, maar twee topwedstrijden op Champions League-niveau van Atlético Madrid en Real Madrid, was meer dan succesvol te noemen.

Namens VI Travel: bedankt voor een prachtig 2023!

Busreis Bayer Leverkusen

Daarnaast zijn we met een busreis naar Bayer Leverkusen geweest: een zeer geslaagde, gezellige trip met maar liefst 50 voetballiefhebbers. Verder hebben we ook nog een fantastische voetbalreis naar Borussia Dortmund weggegeven aan een van onze nieuwe klanten. Geweldig, als je het ons vraagt.


Op naar 2024

Bij VI Travel kijken we allemaal uit naar wat 2024 te bieden heeft en wat we onze huidige en nieuwe klanten kunnen aanbieden. We wensen iedereen bij deze hele fijne kerstdagen en een gelukkig, sportief nieuwjaar vol voetbal toe. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Vind je ideale voetbalreis