Juventus

Boek nu bij VI-Travel uw voetbalreis naar Juventus. Door jarenlange ervaring van VI-Travel in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Turijn weten wij als geen anders waar de perfecte voetbalreis aan dient te voldoen. Op onze website stelt u gemakkelijke en snel uw voetbalreis samen door zelf uit vluchten, hotels en tickets te kiezen. een bezoek aan het Juventus Stadium boekt u op www.vi-travel.nl!

‘De oude dame’, zoals de bijnaam van Juventus luidt, is opgericht in 1897. Na de terugzetting naar de Serie B is Juventus weer opgeklommen tot de top van Serie A. De ploeg won in het eerste seizoen in het nieuwe stadion direct de Italiaanse competitie. Juventus speelt zijn thuiswedstrijden in het hypermoderne Juventus stadion dat plaats biedt aan 41.000 toeschouwers.

In Turijn kunt u urenlang genieten van de typisch Italiaanse restaurants en markten. Aan de voet van de Alpen proeft in de cafés de authentieke sfeer. Beleef Juventus nu zelf live en geniet van het Italiaanse voetbal!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.