FC Schalke 04

Boek nu bij VI-Travel uw voetbalreis naar FC Schalke 04. Al jarenlang heeft VI-Travel ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Bundesliga (Duitsland) en Gelsenkirchen. Stel uw reis op maat samen en kies zelf uit diverse hotels en verschillende types tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan de Veltins Arena. VI-Travel biedt in samenwerking met Havi Travel de voetbalreizen naar FC Schalke 04 aan.

Mede door de ligging net over de grens heeft Schalke ‘04 altijd veel aantrekkingskracht gehad op Nederlandse topspelers. De zevenvoudig Bundesliga-winnaar geniet ook in de regio een enorme populariteit, wat in het stadion duidelijk merkbaar is aan de enthousiaste fans. Klaas-Jan Huntelaar probeert in de voetsporen te treden van de nog altijd populaire Youri Mulder.

Deze reis is inclusief entreebewijs, ontvangst in een FC Schalke 04 supporterscafé waarbij een bratwurst en drie consumpties zijn inbegrepen en een overnachting(en) in een driesterrenhotel.

Uw voetbalreis naar Gelsenkirchen betekent een kennismaking met de imposante Veltins Arena, waar ruim 61.000 hartstochtelijke supporters elke twee weken de verrichtingen volgen van FC Schalke ’04.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.