FC Bayern München

Boek nu bij VI-Travel uw voetbalreis naar FC Bayern München. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Bundesliga (Duitsland) en München. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan de Aliianz Arena. Uw voetbalweekend boekt u bij VI-Travel!

Afgelopen seizoenen won FC Bayern München op indrukwekkende wijze vele grote prijzen: de Champions League, de Bundesliga en de DFB-Pokal. Met landgenoot Arjen Robben speelt de ploeg uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren niet alleen oogstrelend voetbal, maar worden er ook uitstekende resultaten geboekt. Met een mix van Duits talent en internationale topspelers gaat 'Die Rekordmeister' op jacht naar nieuwe successen.

De gemoedelijke sfeer in de Allianz Arena zal u verrassen. Beleef met VI-Travel een wedstrijd van Bayern en geniet van de gezellige Zuid-Duitse stad Munchen.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.