FC Barcelona

Boek nu bij VI-Travel uw voetbalreis naar FC Barcelona. VI-Travel is official ticket agent bij FC Barcelona, voor u is dit de garantie op officiële entreebewijzen en verzekert u zich van de beste zitplaatsen. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Barcelona. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Camp Nou. Uw voetbalweekend boekt u bij VI-Travel!

Het oogstrelende voetbal van FC Barcelona is een absolute must see voor elke voetballiefhebber. Sterspelers van ‘Barça’ Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez trakteren het publiek elke wedstrijd op ‘tiki-taka-voetbal’. Met fantastisch positiespel zijn zij in staat elke ploeg hun wil op te leggen, zeker in het eigen Camp Nou. In het grootste stadion van Europa leven de kleine honderdduizend fans hartstochtelijk mee met hun idolen.

Naast topvoetbal heeft Barcelona nog veel meer te bieden! De metropool staat bol van de typisch Spaanse pleinen, boulevards en natuurlijk het strand aan de Middellandse Zee. Geniet met VI-Travel van topvoetbal in Barcelona.

✔ FC Barcelona Offical Ticket agent: ✔ Altijd de beste zitplaatsen ✔ Altijd officiële entreebewijzen ✔ Betaal nooit teveel voor Barcelona tickets

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.