Chelsea

Boek nu bij VI-Travel uw voetbalreis naar Chelsea. VI-Travel heeft jarenlang ervaring in het verzorgen van complete voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel gemakkelijk zelf uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website kiest u uit onze arrangementen, hier vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stamford Bridge. Uw voetbalweekend boekt u bij VI-Travel!

Chelsea is de laatste jaren opgeklommen naar de Europese top. Dit resulteerde in 2008 tot een finale in de Champions League en in 2012 zelfs tot de zege in de Champions League. In 2013 werd de Europa League gewonnen. In eigen land zijn 'the Blues' de laatste jaren succesvol met meerdere landstitels. Op Stamford Bridge zitten de supporters dicht op het veld waardoor de wedstrijd nog intenser beleefd wordt.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven. Het maakt van de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.