Celtic FC

Boek uw voetbalreis naar Celtic online op www.vi-travel.nl. VI-Travel heeft ruime ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Scottish Premier League (Schotland) en Glasgow. Stel eenvoudig en snel uw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Celtic Park. Bezoek met VI-Travel Celtic Park en ervaar de unieke Schotse voetbalsfeer en het indrukwekkende "You'll Never Walk Alone" uit duizenden kelen bij opkomst van de spelers!

Celtic FC is voor zijn supporters veel meer dan een voetbalclub. Zij is een weerspiegeling van hun cultuur en geschiedenis. Celtic werd in 1888 opgericht en heeft inmiddels een goed gevulde prijzenkast. Het eigen stadion Celtic Park is door de fanatieke supporters voor tegenstanders vaak een onneembare vesting. De historie is voelbaar in het prachtige stadion of zoals de supporters van de Celtic het stadion vol trots Paradise noemen.

Het Schotse Glasgow staat bekend om zijn vele gezellige pubs, muziek en winkels. In combinatie met een voetbalwedstrijd van Celtic de perfecte ingrediënten voor een prachtig voetbalweekend.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.