Total Sport Partner

Total Sport Partner biedt u nu in samenwerking met Voetbal International Travel voor haar deelnemers deze unieke kans om met korting te genieten van een geheel verzorgde voetbalreis!

 

Total Sport Partner Logo

Altijd al de sterren van FC Barcelona, Real Madrid of Manchester United van dichtbij willen zien schitteren en de mooie momenten van Messi of Ronaldo live beleven? Of kiest u toch voor de Nederlandse sterren in de Premier League en ziet u Daley Blind, Robin van Persie en Louis van Gaal schitteren op Old Trafford?? Total Sport Partner biedt u nu in samenwerking met Voetbal International Travel deze unieke kans om met korting te genieten van een geheel verzorgde voetbalreis!

Met VI-Travel heeft u de mogelijkheid om elke wedstrijd van dichtbij mee te maken en heeft u zelf de regie in handen doordat u zelf uw reis kan samenstellen. Kiest u voor eigen vervoer of een totaalpakket inclusief vlucht? Uw eventuele vluchttijden, hotel en zitplaatsen kiest u helemaal zelf met behulp van het gemakkelijke en gebruiksvriendelijke boekingsproces op VI-Travel.nl! Boek nu uw voetbalreis bij VI-Travel.nl en ontvang 5% korting op uw reissom! En ook uw club nog profiteert!

 

Hoe kunt u gebruikmaken van de korting?

Scoor 5% korting via TSP op uw reis en sponsor voor minimaal € 10,00 uw eigen sportclub! Na het boeken van uw voetbalreis stuurt u een e-mail met uw boeking gegevens naar info@totalsportpartner.nl met als onderwerp TSP2015. U ontvangt vervolgens 5% van uw totale boekingsbedrag weer terug op uw bankrekening! Vergeet natuurlijk niet te melden welke club u steunt. Per boeking doneert TSP minimaal € 10,00 naar uw club!

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen via info@totalsportpartner.nl

Boek hier uw voetbalreis.