GP Spanje

De Grand Prix Formule 1 van Spanje wordt op het circuit van Barcelona verreden. Het 'Circuit de Catalunya' wordt regelmatig door de teams als testcircuit gebruikt, waardoor tijdens de race maximale snelheden worden behaald!  Naast de Grand Prix heeft Barcelona als stad natuurlijk nog veel meer te bieden. Geniet van de Spaanse keuken, het heerlijke klimaat, de vele bezienswaardigheden én ronkende motoren tijdens uw F1 reis naar Barcelona!

Boek nu uw Formule 1-reis en geniet van dit snelheidsavontuur! U bent bij ons altijd zeker van officiële tickets, veilig boeken met SGR Garantie en goed advies door onze ervaren medewerkers. Ontdek samen met VI-Travel de magie van de F1 en boek nu!

GP Spanje groepsreis

Ga met VI-Travel groepsreis naar de GP Spanje van zaterdag 12 tot zondag 13 mei 2018. Deze reis is inclusief retourvlucht (zaterdagochtend heen en zondagavond terug), hotelovernachting op basis van een tweepersoonskamer, transfers, officiele entreebewijzen voor de Grand Prix Spanje op zaterdag en zondag en VI-Travel reisbegeleiding. Uitgebreide informatie over de groepsreis kan je hier vinden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.