Real Madrid voetbalreizen

Voetbalreizen naar Real Madrid zijn voor elke voetballiefhebber een genot. Met Bale, Benzema en uiteraard Cristiano Ronaldo als smaakmakers en de schitterende stad Madrid wordt jouw voetbalreis een ervaring om nooit te vergeten! VI-Travel verzorgt al jarenlang voetbalreizen naar de hoofdstad van Spanje.

 

        

Real Madrid Tickets

Wij verzorgen jouw reis inclusief officiële Real Madrid tickets. De reis kun je volledig naar uw eigen wensen op maat maken. Door ons unieke boekingssysteen kun je namelijk zelf jouw type wedstrijd tickets en hotel bepalen. Wil je op de Gran Via verblijven of juist liever in de buurt van het stadion? De keuze is aan jou!

Madrid is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Spanje. Met een inwonersaantal van ruim 3,2 miljoen is de stad de op 2 na grootste van de Europese Unie. Madrid is de thuisbasis van twee grote clubs uit Spanje, Real Madrid en Atletico Madrid. Het metronetwerk van Madrid is één van de grootste van de wereld. Vanaf het vliegveld bent u snel in het centrum van stad met de metro.

Door het enorme aantal bars en discotheken staat de stad bekend om haar bruisende nachtleven. Ook kun je heerlijk dineren in Madrid. Het eten wordt er vaak vers bereid, met vooral typische Spaanse gerechten.

De stad biedt ook voor overdag een aantal schitterende bezienswaardigheden zoals Plaza Mayor (het centrale plein van Madrid), stierenarena ‘Las Ventas en het bekendste monument van Madrid Puerte de Alcala. Voor voetballiefhebbers mag een bezoek aan Estadio Santiago Bernabeu zeker niet ontbreken, dit imposante stadion van Real Madrid biedt de mogelijkheid tot een museumtour en stadiontour die zeker de moeite waard zijn.

Madrid heeft alle ingrediënten om van uw voetbalreis een onvergetelijke ervaring te maken!

Geniet van de Spaanse cultuur en het Europese topvoetbal in Madrid en boek jouw Spaanse voetbalreis bij VI-Travel!

Bekijk hier alle voetbalreizen naar Real Madrid