Offerte aanvraag

Als u een voetbalreis bij ons wilt boeken kunt u naast het online boeken altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij stellen de reis op maat voor u samen en voorzien u van alle benodigde informatie voor vertrek. Grote voordeel voor u is dat wij altijd kunnen inspelen op uw persoonlijke wensen en eventuele wijzigingen in een competitieschema.

 

Hoe reis ik vanaf de luchthaven naar mijn hotel? Hoe laat dien ik te vertrekken richting het stadion vanuit het centrum van de stad? 18 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat wij de meeste luchthavens, steden en stadions zelf hebben bezocht. Als geen ander kunnen wij deze vragen voor u beantwoorden en u adviseren bij het samenstellen van uw reis.

De arrangementen zoals ze op onze site staan vermeld kunnen wij in veel gevallen nog aanpassen naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw voetbalreis met een dag verlengen of een upgrade van de zitplaatsen in het stadion? Onze medewerkers stellen graag een programma op maat voor u samen.

Ook voor wedstrijden in Turkije, Portugal en Zuid-Amerika kunnen wij voor u een arrangement op maat samenstellen. Zo kun u een bezoek aan de prachtige steden Istanbul, Lissabon of Buenos Aires combineren met een verhitte stadsderby. Wat dacht u van Galatasary vs Fenerbahce, Benfica vs Sporting Lissabon of Boca Juniors vs River Plate?

Informeer bij ons naar de mogelijkheden op voetbalgebied binnen en buiten Europa. Met veel plezier stellen wij een mooie voetbalreis op maat voor u samen.

 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 078 620 15 33. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

* Verplichte velden