Offerte aanvraag

Als je een voetbalreis bij ons wilt boeken kun je naast het online boeken altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij stellen de reis op maat voor jou samen en voorzien je van alle benodigde informatie voor vertrek. Grote voordeel voor jou is dat wij altijd kunnen inspelen op jouw persoonlijke wensen en eventuele wijzigingen in een competitieschema.

 

Hoe reis ik vanaf de luchthaven naar mijn hotel? Hoe laat dien ik te vertrekken richting het stadion vanuit het centrum van de stad? 20 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat wij de meeste luchthavens, steden en stadions zelf hebben bezocht. Als geen ander kunnen wij deze vragen voor je beantwoorden en je adviseren bij het samenstellen van jouw reis.

De arrangementen zoals ze op onze site staan vermeld kunnen wij in veel gevallen nog aanpassen naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld uw voetbalreis met een dag verlengen of een upgrade van de zitplaatsen in het stadion? Onze medewerkers stellen graag een programma op maat voor je samen.

Ook voor wedstrijden die wij niet online aanbieden kunnen wij in veel gevallen een arrangement op maat voor je samenstellen. 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden op voetbalgebied binnen en buiten Europa. Met veel plezier stellen wij een mooie voetbalreis op maat voor jou samen.

 

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen en wij nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via 078 620 15 33. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

* Verplichte velden