Londen voetbalreizen

Londen ademt voetbal, er is geen stad in Engeland met meer Premier League clubs dan Londen. Voor jou dus de perfecte stad om een schitterende voetbalreis te maken. Naast het voetbal is Londen uiteraard een fantastische stad om te bezoeken. Zoek jouw Engelse voetbalreis op VI-Travel!

        

Londen voetbalhoofdstad

Londen is zowel de hoofdstad als de grootste stad van Engeland. De stad herbergt dan ook de meeste voetbalclubs van de Premier League, de ideale stad dus voor jouw voetbalreis naar Engeland. Naast Chelsea en Arsenal komen ook Tottenham Hotspur, Crystal Palace en West Ham United uit Londen. U kunt er ook voor kiezen om de Championship ploegen Fulham en Queens Park Rangers te bezoeken. Meer dan genoeg keuze dus voor uw Londen voetbalreis.

Maar Londen biedt meer dan alleen voetbal en door de goede infrastructuur is alles met het openbaar vervoer prima te bereiken. Leuke bezienswaardigheden in de Londen zijn bijvoorbeeld de Big Ben, Towerbridge, The Londen Eye en Buckingham Palace. Ook voor heerlijk dineren of een gezellig avondje weg kun je in Londen goed terecht.

Kortom Londen is de perfecte stad voor een schitterende voetbalreis!

Via ons unieke boekingssysteem kunt u de Londen voetbalreizen helemaal naar eigen wens samenstellen. Kies uw wedstrijd van keuze. Bepaal zelf uw type voetbaltickets, uw vluchttijden en het hotel waar u wilt verblijven. Zodoende kunt u uw voetbalreis zo goedkoop mogelijk samenstellen, maar u kunt ook de reis zo luxe maken als u zelf wilt.

Bekijk hier alle voetbalreizen naar Londen en de Premier League