GP Spanje groepsreis

Ga met VI-Travel naar de GP Spanje van zaterdag 12 tot zondag 13 mei 2018. 

Deze reis is inclusief retourvlucht (zaterdagochtend heen en zondagavond terug), hotelovernachting op basis van een tweepersoonskamer, transfers, officiele entreebewijzen voor de Grand Prix Spanje op zaterdag en zondag en VI-Travel reisbegeleiding.

Vertrek op zaterdagocht om 06.00 uur vanaf Amsterdam Schiphol naar Barcelona. Vanaf het vliegveld gaan we gelijk door naar het Circuit van Barcelona met een transfer. Geniet hier op de door jouw gekozen tribune van de verschillende races en qualificaties die gedurende de dag gereden worden. Aan het einde van de middag staat de bus weer klaar om ons naar het hotel in het centrum van Barcelona te brengen. De avond heb je vrij.

Op zondag word je in de ochtend opgehaald vanaf het hotel voor een nieuwe dag op het circuit. Behalve de Formule 1 race worden op het circuit ook nog diverse andere races verreden in klasses als de Formule 2, de Mini Challenge en de Porsche Cup. Na afloop van de race worden de beste drie coureurs gehuldigd op het podium boven de pitstraat waarbij je zelf het circuit kan betreden om je tussen de fans onder het podium te mengen.

Aan het begin van de avond staat de bus weer klaar om ons naar het vliegveld te brengen van Girona. Om 22.20 uur vertrekt de vlucht van Girona om vervolgens om 00.30 uur in Amsterdam aan te komen.

Boek jouw GP Spanje groepsreis hier