FC Barcelona voetbalreizen

Voetbalreizen naar FC Barcelona zijn een must see voor elke voetballiefhebber. Het oogstrellende voetbal met de sterren Messi, Neymar en Suarez is haast een garantie op een succesvolle voetbalreis. Als u op voetbalreis gaat, dan wilt u geen risico lopen met uw FC Barcelona tickets. VI-Travel is official ticket agent bij FC Barcelona, voor u is dit de garantie op officiële tickets en verzekert u zich van de beste zitplaatsen.

 

FC Barcelona Official Ticket Agent

FC Barcelona Official Ticket Agent

Een ander groot voordeel van uw voetbalreis naar FC Barcelona boeken bij VI-Travel is dat je door ons unieke boekingssysteem zelf uw eigen hotel en vluchttijden kunt bepalen. Je verblijft dus niet in een aangewezen hotel dat niet volledig aan jouw wensen voldoet. Je kunt zelf kiezen hoe luxe jouw hotel is of welke vluchttijden je wilt hebben. Bepaal dus zelf of jouw hotel op de Ramblas ligt of vlakbij de Olympische Haven van Barcelona. Door ons boekingssysteem kun je zelf bepalen of u de goedkoopste voetbalreis gaat maken of juist een luxe reis gaat maken.

Barcelona is de tweede stad van Spanje met ruim 1,6 miljoen inwoners. De stad heeft zijn huidige sportieve imago verworven met het organiseren van grote evenementen als de wereldtentoonstelling en de Olympische Zomerspelen in 1992, sindsdien is het ook voor Nederlanders ongekend populair om voetbalreizen naar Spanje te maken.

Vanaf het vliegveld is het slechts een half uur van het centrum van de stad en er vertrekken om het kwartier bussen richting het centrum. Ook het openbaar vervoer in Barcelona is prima geregeld. Met de metro is elke bezienswaardigheid in Barcelona makkelijk te bereiken.

Met de Ramblas heeft Barcelona een schitterende winkelstraat, buiten dit heeft Barcelona ook een aantal grote winkelcentrums verspreid in de stad. De stad herbergt ook een aantal schitterende bezienswaardigheden zoals Sagrada Familia, Placa de Catalunya en Camp Nou. Camp Nou is het stadion van FC Barcelona een van de bekendste clubs ter wereld.

Geniet van de Spaanse cultuur en het Europese topvoetbal in Barcelona en boek jouw Spaanse voetbalreis bij VI-Travel!

 Bekijk hier alle voetbalreizen naar FC Barcelona

FC Barcelona voetbalreis