Lees hier de Serie A ervaringen

Wedstrijden in de Serie A staan garant voor spannende wedstrijden waar het elke kant op kan gaan. De verschillen zijn minimaal en daardoor schuilen er vele verrassingen in deze competitie. De fanatieke supporters in Italië (genaamd Ultras) zorgen voor een sublieme voetbalsfeer met veel vuurwerk, vlaggen en 90 minuten lang gezang. Een wedstrijd kan ideaal gecombineerd worden met een stedentrip naar bijvoorbeeld Milaan, Rome, Napels of Turijn. Stuk voor stuk grote clubs waar resultaat boven alles staat en die spelen in grote voetbaltempels waar een heerlijk voetbalsfeertje hangt. U kunt hieronder de ervaringen lezen van voetballiefhebbers die u al zijn voorgegaan naar de Serie A. Boek hier uw reis naar Italië of neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden om een wedstrijd te bezoeken in Italië

 


Internazionale 0 - 0 Atalanta 
7 april 2019

Hallo

We zijn weer terug van ons voetbalweekend Milaan. We hebben enorm genoten!
Ondanks een slechte wedstrijd 0-0,was de sfeer in het stadion perfect. Dit ook zeker door de Atalanta supporters.

Het hotel (iH Hotels Milano Gioia) was ook zeer goed,mooie kamers,schoon en netjes en behulpzaam en net personeel.
Ook het ontbijt was heerlijk.

Zowel de heen als terugreis is soepel verlopen en mooi op tijd.

Ook hebben we zaterdag veelvuldig gezongen op Ivan zijn verjaardag onder het genot van een klein biertje.

Kortom hebben we nog wat te zeuren,NEE!(o ja de regen op zondag haha)

Dank voor het mooie weekend!

Groet,namens de hele groep Ed.SSC Napoli 4 - 2 Udinese
17 maart 2019

Hierbij onze reiservaring:

We hebben we een fantastisch voetbalreis gehad, deze keer naar Napels.

Napels is een geweldige stad, nog niet heel toeristisch, waar ongelofelijk veel te doen en te zien is.

Uiteraard kennen wij ook de negatieve verhalen over Napels, maar daar hebben we absoluut niets van gemerkt.

De mensen zijn er zeer vriendelijk. Het verkeer is chaotisch, maar men houdt toch prima rekening met elkaar.

Het eten is geweldig. De ragù van Café Tandem, onovertroffen. Via de Circumvesuviana-trein is het zeer makkelijk om naar Pompeii en Sorrento te reizen.

In Napoli zelf raak je niet uitgekeken, de sfeer is geweldig. Kortom, een absolute aanrader. En dan hebben we de temperatuur, 18 graden in maart met volop zon, nog niet genoemd.

De wedstrijd die we hebben bezocht: SSC Napoli – Udinese 4-2 met goals van o.a. Younes, Mertens en Milik.
Bij  Udinese speelden verder Troost-Ekong, Ter Avest, Zeegelaar en Nuytink mee, dus er waren nogal een aantal oud-eredivisie spelers opgesteld.

Mooie ervaring om in het stadion waar Maradona en Ruud Krol ooit speelden, te zijn geweest. 

Geweldige stedentrip. Perfect geregeld door VI-Travel.

Arjan en Danny


AC Milan 1-4 AS Roma
7 mei 2017

Dave

Graag bedank ik jullie voor de uitstekende verzorging van ons voetbalweekend Milaan. Aangezien dit een langgekoesterde wens was van mijn vader is het ontzettend fijn om te kunnen constateren dat alles vlekkeloos en naar wens is verlopen. Niet alleen hij, maar ook ik heb genoten.

Een prettige boekingsinterface op de website, duidelijke tips en aanwijzingen in de reisbescheiden (die ook keurig op tijd binnenkwamen), het prettige telefonische contact met een medewerker, de vooraf gereserveerde plaatsen in het toestel (doorgaans optioneel), het keurige hotel met op ons uitdrukkelijke verzoek een twin room en prima stoelen in het stadion hebben het tot een succes gemaakt. Absoluut complimenten dus namens iemand die zich alweer 20 jaar in het reisvak mag begeven. :-)

Mocht de kans op herhaling zich voordoen, dan richt ik me graag weer tot jullie. Keep up the good spirit!


 

AC Milan 0-1 Napoli
19 februari 2017 

Mark Sieraad

De reis naar Milaan was goed geregeld, het hotel was schoon en ik had de beschikking over vrij OV doormiddel van een dagkaart.

Wel heb ik gekozen voor een andere route naar het stadion, op advies van de receptionist. Al met al was het een leuk weekend.


 

Mike en Marianne     Mike en Marianne AC Milan

AC Milan 1-0 Internazionale
4 april 2014

Mike en Marianne

Gisteravond zijn wij thuisgekomen van onze trip naar Milaan, door jullie voor ons georganiseerd. Ik wil jullie even laten weten dat we onwijs genoten hebben. Echt niet normaal.   Alles was helemaal goed geregeld, reis ging prima. Hotel was echt super!! Zo mooi en verzorgd. De wedstrijd was echt zo leuk, vooral om dat Nigel de Jong scoorde. Dan ben je als Nederlander natuurlijk in de wolken.  

Nogmaals erg bedankt voor alle goede zorgen. Het was spannend om dit voor mijn jarige man te organiseren, maar door jullie hulp is het helemaal goed gekomen.   Groetjes van 2 enthousiaste Milaan-gangers!


 

Vandevelde Juventus

Juventus 3-2 AC Milan
6 oktober 2013

Jens Vandevelde

Ik wil u bij deze hartelijk bedanken voor de organisatie van de voetbalreis naar Turijn voor de wedstrijd tussen Juventus en AC Milan. We hebben dan ook op geen enkel moment een probleem gekend en dat is te danken aan het goede werk die u en uw collega's geleverd hebben. Zelfs bij het geval van de wedstrijdtickets heb ik u meteen kunnen contacteren en heeft u het nodig werk verricht om dit voorval op te lossen, waarvoor dank.

Bij het heen- en terugreizen is alles vlot verlopen. Persoonlijk waren wij ook zeer tevreden over het hotel en zijn ligging. Zeer charmant en gezellig verblijf met vriendelijk personeel. De absolute climax was natuurlijk de wedstrijd tussen Juventus en AC Milan (die we dan ook nog met 3-2 wonnen! ). Voor mij was dit een onvergetelijke ervaring, die voor iedere supporter een echte aanrader is!

Voor dit alles wil ik u nogmaals bedanken. Ik ben ervan overtuigd dat ik in de toekomst nog gebruik zal maken van jullie diensten om wedstrijden van Juventus te kunnen gaan bekijken.