Lees hier de ervaringen van mensen die een wedstrijd in Spanje hebben bezocht

Wedstrijden in Spanje staan garant voor zinderende affiches met veel doelpunten en prachtig combinatiespel. Een wedstrijd in Spanje kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een citytrip naar Madrid of Barcelona, maar ook steden als Valencia, Sevilla en Malaga zijn heerlijke steden om in te vertoeven! U kunt hieronder de ervaringen lezen van voetballiefhebbers die u al zijn voorgegaan naar de Primera Division. Boek hier uw reis naar Spanje of neem contact met ons om te kijken naar de mogelijkheden om een wedstrijd te bezoeken in het Spaanse voetbalwalhalla.Malaga CF 2-0 FC Barcelona 
8 april 2017

Bram & Peter 

De reis van 7 - 9 mei naar Malaga - Barcelona was uitstekend geregeld. Het Pademos Hotel , bij het technolica park in Malaga was uitstekend. Goede kamers en bedden. Ook het ontbijt was uitstekend verzorgd. Alleen het hotel ligt nogal buiten de stad. Met een taxi van het centrum van Malaga duurde het ruim een kwartier, maar was goedkoop. Met de bus is het haast niet te doen. Er rijden geen extra bussen, dus ben je aangewezen op de lijndienst (en). De kaarten lagen keurig in een envelop klaar bij loket 12. We zaten in de bocht schuin ter hoogte van de cornervlag op de bovenste rij ingang 10, stoel 248 en 249.

Kortom een reis om niet snel te vergeten, ook al omdat het de verdere week Semanta Santa was in Malaga. Een kerkelijk feest met processie optochten altijd een week voor Pasen. en bedankt voor de goede organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar ! 

Valencia CF 0-2 Celta de Vigo 
20 maart 2016 

Rob en vrienden

Top weekend in Valencia gehad. Vielen met onze neus in de boter zaterdag 19 maart. Laatste dag van het Fallas feest. Wat een feest is dat!!! Honderd duizenden mensen en een giga feest in de hele binnenstad.
Hotel perfect. Lokatie ook. Alles aan te lopen. Wedstrijd prima verlopen. Zaten wel erg hoog en stadion is oud. Nodigde niet uit tot stadion excursie. Valencia prachtige stad. 1 Dag fietsen gehuurd om zo verder te komen in deze 4 dagen.

Volgend jaar Sevilla!


 

Atletico Madrid Ervaring

Atletico Madrid - FC Barcelona

Yordi en Piet Klepke

We hebben een geweldig weekend gehad in Madrid. Goed hotel, kaartjes voor de wedstrijd lagen al klaar bij de receptie. Fantastische wedstrijd beleefd in Vicente Calderón. Voor herhaling vatbaar. Yordi en Piet Klepke


 

Valencia vs Real Madrid

De reis was fantastisch, met geen pen te beschrijven. Wat een happening in Mestalla! Alles is voorspoedig verlopen, bedankt voor de informatie over hoe het hotel / Mestalla te bereiken. Super! Hotel was goed, goede centrale ligging, prima ontbijt en service. De plekken in het stadion waren ook subliem.