Lees hier de Formule 1 ervaringen

Formule races bezoeken is een fantastische ervaring! Snelheid, spanning en sensatie! Gecombineerd met het geluid van brullende motoren en de geur van verbrand rubber de droom van elke race-liefhebber! Bij VI-Travel kun je terecht voor al uw Formule 1 tickets en kun je zelf jouw F1 reis verder naar wens samenstellen. U kunt hieronder de ervaringen lezen van onze klanten die u al zijn voorgegaan naar de Formule 1. Boek hier jouw reis naar de Formule 1 of neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden om een race te bezoeken.


 

    

GP Spanje 
mei 2017 

Truus uit Goes

Wij zijn met VI-Travel naar de Grand Prix van Spanje geweest. In het verleden hebben wij via VI meermaals een voetbalreis gemaakt, nu was het tijd voor wat anders. We hebben erg genoten van de race (jammer dat Max na 1 ronde al klaar was), de stad en het mooie weer. Bedankt voor het verzorgen van deze mooie reis!


 

    

GP Oostenrijk
juli 2017 

Wouter en Hank

Wij hebben in Spielberg de Formule 1 bezocht. Wat een prachtige plek zo tussen de bergen om sport te kijken! We hebben het gehele weekend in Graz verbleven. Ideale uitvalsbasis om het circuit te bereiken, zeker aangezien het parkeren bij het circuit gratis was.


 

GP Hongarije
juli 2017 

Jan

We zijn dinsdag weer teruggekomen in Nederland.De vlucht naar Boedapest vanuit Eindhoven was wat vertraagd, maar verder ging alles goed.
Vanuit het vliegveld in Boedapest hadden we een taxiservice genomen en ook gelijk de terugreis van het hotel naar vliegveld geboekt.
Het hotel was verder prima, vlakbij gelegen bij metro en tram, dus dat was ideaal. Met de pendelbus zijn we op zaterdag en zondag naar het circuit geweest.

Als je een keer weet hoe het werkt is het geen probleem meer. Zaterdag en zondag twee mooie dagen gehad op het circuit, het weer was lekker qua temperatuur, was bijna wat te warm.
Jammer dat Max niet op het podium kwam, maar hij reed de race tenminste uit.
De maandag zijn we nog Boedapest in geweest, prachtige stad met mooie bezienswaardigheden.
Dinsdag zijn we volgens planning weer teruggegaan.

Dus we hebben heel mooi uitje gehad.
Hartelijk dank hiervoor.


 

    

GP België
augustus 2016 

Pim en vrienden

Het was een hele gave ervaring om de thuisrace van Verstappen te bezoeken. Wij verbleven in een hotel in Maastricht, vanaf daar was het circuit makkelijk aan te rijden. Voor ons was het echt een super weekend!