Lees hier de Bundesliga ervaringen

Een wedstrijdbezoek naar de Bundesliga moet zeker op jouw lijstje staan. Er is gemakkelijk heen te rijden en er hangt altijd een vriendelijke en fijne sfeer in Duitsland. Onder het genot van een koud biertje en een warme bratwurst kan je genieten van goed voetbal in één van de beste competities van Europa. Daarnaast zijn de tribunes in Duitsland het best gevuld van alle competities in Europa en zal je versteld staan van de schitterende sfeer in het stadion. Een wedstrijd kan ideaal gecombineerd worden met een stedentrip naar bijvoorbeeld Dortmund, München en Gelsenkirchen. Stuk voor stuk grote clubs met immense stadions waar een heerlijk voetbalsfeertje hangt. U kunt hieronder de ervaringen lezen van voetballiefhebbers die u al zijn voorgegaan naar de Bundesliga. Boek hier jouw reis naar Duitsland of neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden om een wedstrijd te bezoeken in Duitsland


 

        

Borussia Dortmund 6-2 Bayer 04 Leverkusen 
4 maart 2017 

Wouter en Hank

Afgelopen weekend zijn we met VI-travel naar Dortmund geweest. We hebben overnacht in hotel Mercure City in Dortmund. Een prima hotel. Bij aankomst lagen de toegangskaarten keurig klaar. Van het hotel was het ruim een half uur wandelen naar het stadion. De U-bahn was ook een mogelijkheid geweest. Wij kozen mede door het mooie lenteweer voor een wandeling. Rond het stadion heerste een ontspannen sfeer, waar met veel plezier een biertje gedronken kon worden. Ook lopen fans van beide verenigingen gewoon door elkaar.

In het stadion zaten we vrij hoog, maar konden het toch goed zien. Veel geluk hadden we met de wedstrijd. Een prachtige match met 8 goals. Borussia won met 6-2 van Bayer Leverkusen. Na afloop hebben gegeten in het centrum van Dortmund, voordat we weer het hotel hebben opgezocht. Echt goedkoop was het niet, maar we hebben genoten van deze voetbalreis.