D-Reizen                        VakantieXperts

 

 

Wat biedt VI-Travel aan?

VI-Travel biedt compleet verzorgde sport- en voetbalreizen aan naar alle grote clubs en competities. Denk hierbij aan de Premier League, LaLiga, Bundesliga en de Serie A met alle bekende clubs als FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Liverpool, Manchester United, Chelsea en Borussia Dortmund. Het complete aanbod van clubs en competities is te zien op www.vi-travel.nl. Naast voetbalreizen verzorgt VI-Travel ook reizen naar andere sporten zoals tennis, rugby en de Formule 1.

Hoe boek ik een reis voor mijn klant? 

Ga naar onze website www.vi-travel.nl.
Kies uit het complete aanbod de vlucht, het hotel en het entreebewijs die passen bij de wensen en het budget van de klant.
De prijs in de linkerbalk wordt automatisch bijgewerkt.
Vul bij het kopje ‘reizigersgegevens’ de gegevens van de reizigers in.
Bij ‘contactgegevens hoofdboeker’ dienen de gegevens van het reisbureau te worden ingevoerd.
Vul in de kassa de kortingscode DRT2016 in. Er wordt direct 8% commissie van de reissom afgehaald.
De bestelling moet direct worden betaald met IDEAL of creditcard.
- Na boeking ontvangt het betreffende kantoor van ons de reisbevestiging per e-mail. Wij leveren daarnaast ongeveer 10 dagen voorafgaand aan de reis digitale reisbescheiden aan om naar de klant door te sturen.

Contact

Voor vragen over het boekingsproces of maatwerk zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via 078 - 620 1533, de online chat op www.vi-travel.nl of info@vi-travel.nl.
Antwoorden op veelgestelde vragen zijn op onze website te vinden: www.vi-travel.nl/faq.
In het reisweekend hebben wij 24 uur per dag een noodnummer paraat waar de klant naartoe kan bellen. Deze wordt vermeld in de reisbescheiden.