Holland zingt Kerst

Jaar in jaar uit staat de succesformule Holland Zingt Hazes voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: Holland Zingt Kerst 2018! Het concept van de eerste wintereditie blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: de beste zangers van Nederland, de grootste kersthits en een avond luidkeels meezingen. Kortom, niet alleen meezinggarantie maar ook gegarandeerd een avond feest net als bij Holland Zingt Hazes.

Kerst luid je dus dit jaar in met vrienden, broers en zussen, neven en nichten of collega's. Kom feesten in de grootste kerstkroeg van het land. Vier samen de start van je kerstvakantie vóór alle verplichte nummertjes die er tijdens de kerstdagen volgen. Xander de Buisonjé, Anita Meijer, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Tommie Christiaan, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Lee Towers en Dwight Dissels brengen de grootste kerstkroeg van het land op 21 december volledig in kerstsferen met de grootste kersthits aller tijden. Kom jij alle grote hits luidkeels meezingen in Rotterdam Ahoy?

Arrangementen exclusief op Relatiemarketing.nl

Sluit 2018 af met het gezelligste meezing kerstfeest van het jaar! Of het nu gaat om een personeelsuitje, relatie-event, sympathiek kerstgeschenk of wil je samen met vrienden nóg meer Kerstsfeer? Beleef dan het concert op speciale wijze middels exclusieve arrangementen. De warme kerstsfeer, de bekendste Nederlandse artiesten én alle grote kersthits staan garant voor een ongekend gezellige avond uit. Relatiemarketing en MediaLane hebben de volgende arrangementen samengesteld om optimaal te genieten van Holland zingt Kerst!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.