Theatershow GIJP Live!

EMboost organiseert in samenwerking met Jan Dirk Stouten en het Luxor Theater de theatershow GIJP Live!

René van der Gijp is als televisiepersoonlijkheid razend populair. Natuurlijk vanwege zijn voetbalkennis, maar vooral vanwege zijn scherpe mening en uitbundige humor. De oud-speler van onder meer Sparta, PSV en Oranje is een fascinerende persoonlijkheid. Het over hem geschreven boek ‘Gijp’ werd niet voor niets bekroond met de NS Publieksprijs en ook ‘De wereld volgens Gijp’ is een bestseller.

Komende zomer staat René van der Gijp eenmalig in het theater. Op 4 juni en 5 september 2019 neemt hij in het Nieuwe Luxor in Rotterdam plaats tegenover Jan Dirk Stouten. Samen blikken zij terug op zijn tijd in het betaalde voetbal, praten ze over zijn televisiewerk en komen persoonlijke zaken en die ongekende populariteit aan de orde. Uiteraard schuiven enkele voetbalvrienden aan om herinneringen op te halen en hun beste verhalen over René te delen.

Op Relatiemarketing.nl boekt u uw arrangement voor GIJP Live! Heeft u voorkeur voor een op maat gemaakt arrangement of wilt u de voorstelling met een grote groep bezoeken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Foto René van der Gijp: Pim Ras (AD)

De laatste kaarten zijn telefonisch verkrijgbaar bij het Luxor Theater. De kassa van het Luxor theater is te bereiken via 010 - 484 33 33. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.