Watford FC

Watford FC voetbalreizen

Reis met VI-Travel naar Watford FC. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel gemakkelijk en snel jouw eigen voetbalreis samen door te kiezen uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Watford FC. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel

In 2015 promoveerde Watford naar de Premier League na een afwezigheid van 8 jaar. Bij The Hornets speelt onder andere de Nederlander Daryl Janmaat. In het knusse Vicarage Road kun je de Engelse voetbalsfeer optimaal beleven.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven maken de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Engeland vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.