Valencia CF

Valencia CF voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar Valencia CF. VI-Travel verzorgt al jarenlang op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Valencia. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadio Mestalla. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Valencia heeft een mooi Nederlands verleden, met oud-spelers als Faas Wilkes en Johnny Rep en trainers als Guus Hiddink en Ronald Koeman. Het meeste recente succes van Valencia dateert uit het seizoen 2004. De club uit de sinaasappelstad won niet alleen de UEFA Cup maar ook de Spaanse Primera Division. In het machtige Estadio Mestalla kunt u samen met 55.000 supporters genieten van Spaans topvoetbal.

Valencia is de stad van de paella, een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken. De bruisende kuststad biedt cultuur, strand, mooi weer, een modern nieuw gedeelte, maar ook een prachtig authentiek centrum met karakteristieke panden en sfeervolle straatjes. De combinatie tussen topvoetbal en een prachtige stad zijn een garantie voor een geslaagde trip.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Valencia CF vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Valencia CF of een andere club in Spanje zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.