Tottenham Hotspur

Boek nu jouw voetbalreis naar Tottenham Hotspur bij VI-Travel. Door jarenlange ervaring in het verzorgen van voetbalreizen naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen weten wij als geen ander waar jouw voetbalreis aan dient te voldoen. Bij al onze voetbalreizen stel je gemakkelijk en snel zelf jouw eigen voetbalreis samen door te kiezen uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Tottenham Hotspur. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Tottenham Hotspur komt net als hun aartsrivaal Arsenal uit het noorden van Londen. De nieuwe thuishaven biedt plaats aan 62.062 supporters, de south-stand biedt plaats aan maar liefst 17.500 hardekernsupporters wat garant zal staan voor een onbeschrijfelijke sfeer in het stadion.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven die van de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun voetbalreis naar Engeland vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.