Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur voetbalreizen

Boek nu jouw voetbalreis naar Tottenham Hotspur bij VI-Travel. Door jarenlange ervaring in het verzorgen van voetbalreizen naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen weten wij als geen ander waar jouw voetbalreis aan dient te voldoen. Bij al onze voetbalreizen stel je gemakkelijk en snel zelf jouw eigen voetbalreis samen door te kiezen uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan White Hart Lane. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Tottenham Hotspur komt net als hun aartsrivaal Arsenal uit het noorden van Londen. De thuishaven van de Spurs, White Hart Lane wordt dit seizoen verbouwd en wordt een voetbalbakermat. Dit seizoen zal Tottenham Hotspur daarom haar wedstrijden spelen op het immense en imponerende Wembley! Zeker een bezoek waard. Oud-spelers als Paul Gascoigne, Osvaldo Ardiles en Gary Lineker hebben met Spurs altijd garant gestaan voor attractief en verzorgd voetbal. De laatste jaren is Tottenham weer bezig aan een opmars.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven die van de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun voetbalreis naar Engeland vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.