SSC Napoli

SSC Napoli voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar SSC Napoli. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Napels. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stadio San Paolo. Jouw voetbalweekend naar Napels begint bij VI-Travel!

De Società Sportiva Calcio Napoli is bekend geworden door Diego Maradona. De onnavolgbare Argentijn nam Napoli eind jaren tachtig aan de hand en leidde de club naar twee landstitels, de UEFA cup en de Coppa Italia. Na jaren in de marge gespeeld te hebben is de club uit Midden-Italië weer helemaal terug aan de top. Gesteund door de fanatieke aanhang hopen de Napolitanen op en herhaling van deze succesvolle periode. Stadio San Paolo is fameus geworden door de rushes van de Argentijnse geweldenaar. Tijdens het WK 1990 schoot Maradona, door het benutten van de beslissende penalty in de strafschoppenserie, 'zijn' Argentinië naar de WK-finale door gastland Italië uitgerekend in Napels uit te schakelen.

De Italiaanse kuststad Napels kent een rijke historie, vele bezienswaardigheden en een gunstig klimaat. Met de vulkaan Vesuvius en Pompeï op korte afstand een ideale bestemming om cultuur en voetbal te combineren!

✔ SGR Garantie ✔ Unieke voetbalannuleringsverzekering ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun voetbalreis naar Italië vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Italië hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.