Southampton

Southampton voetbalreizen

Boek bij VI-Travel online jouw voetbalreis naar Southampton. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het compleet verzorgen van voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Southampton. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan St. Mary's Stadium. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Het Zuid-Engelse Southampton is enorm gegroeid in populariteit, met name in Nederland door spelers als Jordy Clasie en Virgil van Dijk. Deze spelers moeten voor mooie prestaties gaan zorgen in het imponerende St. Mary's Stadium. Als het "When the Saints go marching in" door de supporters wordt ingezet, dan geldt dat als een orkaan van geluid. Iets waar elke voetballiefhebber van geniet!

Reis samen met VI-Travel naar de mooie havenstad Southampton en geniet van typische Engels voetbal!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Southampton vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Southampton of een andere club in Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.