SL Benfica

SL Benfica voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar SL Benfica. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Primeira Liga (Portugal) en SL Benfica. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Estádio da Luz. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Estádio da Luz is het grootste stadion van Lissabon en is de thuishaven van voetbalclub Benfica. Het stadion ligt niet ver buiten het stadscentrum van Lissabon en dichtbij de concurrent Estádio José Alvalade. Het stadion werd officieel gebouwd in 1954 maar is voor de Europese Kampioenschappen in 2004 nagenoeg gesloopt en herbouwd. Momenteel heeft het stadion ruim 65.000 zitplaatsen. Estádio da Luz betekent in het Portugees 'Stadion van het Licht'. Supporters van Benfica noemen het de 'Kathedraal'. In 2014 is het stadion decor geweest voor de Champions League finale. Tijdens Europese kampioenschappen van 2004 heeft Estádio da Luz drie groepswedstrijden, de kwartfinale tussen Portugal en Engeland (2-2) en de finale tussen Griekenland en gastland Portugal (1-0) georganiseerd.

De sfeer in het Estádio da Luz zal u verrassen. Beleef met VI-Travel een wedstrijd van SL Benfica en geniet daarnaast van de gezellige stad Lissabon met zijn vele bars en restaurants.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds met VI-Travel op bezoek zijn geweest bij een voetbalwedstrijd!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.