Sevilla FC

Sevilla FC voetbalreizen

Ga via VI-Travel op voetbalreis naar Sevilla FC. VI-Travel verzorgt al ruim 19 jaar compleet verzorgde voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Sevilla. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Sevilla Fútbol Club speelt de thuiswedstrijden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, waar de ploeg gesteund wordt door ruim 45.000 enthousiaste supporters. 'Los Rojiblancos' wonnen in 2013, 2014, 2015 en 2016 de Europa League en ook in eigen land is de club succesvol met overwinningen van de Copa Del Rey en de Spaanse Supercup.

Het Zuid-Spaanse Sevilla is de hoofdstad van Andalusië. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een mooie voetbalreis.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Spanje vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een wedstrijd bezocht in Spanje bezocht hebben!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.