RCD Espanyol

Espanyol voetbalreizen

Reis met VI-Travel naar RCD Espanyol. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Barcelona. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Estadi Cornellà-El Prat. Boek je voetbalreis bij VI-Travel!

In de schaduw van grootmacht FC Barcelona is Reial Club Deportiu Espanyol al jarenlang een stabiele middenmoter in de Primera Division. Met de opening van het nieuwe stadion Cornellà-El Prat heeft Espanyol een volgende stap in het creëren van een eigen identiteit gezet. In de prijzenkast van de club uit Barcelona prijken enkele bekerzeges, de laatste Copa del Rey werd in 2006 gewonnen. Een jaar later werd de UEFA Cup-finale na strafschoppen verloren van FC Sevilla.

Naast topvoetbal heeft Barcelona nog veel meer te bieden! De metropool staat bol van de typisch Spaanse pleinen, boulevards en natuurlijk het strand aan de Middellandse Zee. Geniet met VI-Travel van topvoetbal in Barcelona.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Spanje vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een wedstrijd bezocht in Spanje bezocht hebben!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.