Olympique Marseille

Reis met VI-Travel naar Olympique Marseille. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Ligue 1 (Frankrijk). Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalweekend samen en kies uit hotels, vluchten en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stade Vélodrome. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Olympique Marseille, in de volksmond ook wel I'OM, heeft al verschillende keren het kampioenschap en de Franse beker gewonnen. In 1933 won de club de eerste editie van de Champions League. Altijd gesteund door de vaste supporters gaat Olympique de strijd aan met de andere grote clubs in de Ligue 1.

Ga met VI-Travel naar een voetbalwedstrijd in Stade Vélodrome gelegen in de bruisende havenstad Marseille. De verrassende stad zit boordevol cultuur, historie en sfeervolle terrassen.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds met VI-Travel op bezoek zijn geweest bij een voetbalwedstrijd!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.