Newcastle United

Newcastle United voetbalreizen

Ga met VI-Travel gemakkelijk en snel op voetbalreis naar Newcastle United. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het organiseren van voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Newcastle. Kies eenvoudig zelf jouw vluchten, hotels en tickets en boek jouw voetbalreis. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan St. James' Park. Voetbalweekenden boekt u bij VI-Travel!

De zwart-witten uit Newcastle spelen thuis in het imponerende en zeer sfeervolle St James’ Park. Met een capaciteit van ruim 50.000 toeschouwers één van de grootste stadions van Engeland. The Magpies waren viermaal de beste club van Engeland. Newcastle United gaat dit jaar proberen om zichzelf zo snel mogelijk veilig te stellen en wellicht stiekem kijken naar het linkerrijtje!

Het Noord-Engelse Newcastle upon Tyne is de perfecte uitvalsbasis voor een topweekend. Het historische centrum en het nachtleven van Newcastle zijn een bezoek waard.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Engeland vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Engeland hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.