Manchester United

Manchester United voetbalreizen

Boek bij VI-Travel gemakkelijk en snel je voetbalreis naar Manchester United. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het organiseren van voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Manchester. Stel eenvoudig jouw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Old Trafford. Je voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Het succesvolle Manchester United kroonde zich in 2013 voor de twintigste keer tot Engels landskampioen en mag zich daarmee recordhouder van Engeland noemen. De 80.000 supporters genieten wekelijks van de eigen 'Mancunians', met Paul Pogba, Marcus Rashford en Lukaku . Het ‘Theatre of Dreams’, zoals Old Trafford ook wel genoemd wordt, biedt een unieke entourage die je niet mag missen!

Het historische centrum van Manchester staat bekend om de authentieke sfeer. De rijke geschiedenis op het gebied van cultuur, muziek en sport maken de stad een bezoek meer dan waard.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Manchester United vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Manchester of een andere club in Engeland hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.