Manchester City

Boek online bij VI-Travel je voetbalreis naar Manchester City. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële voetbaltickets!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Manchester. Stel eenvoudig je eigen voetbalreis samen en kies je eigen vlucht, hotel en entreebewijs. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Etihad Stadium. Bij VI-Travel boek je je voetbalreis!

Manchester City FC speelt de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium. Een nieuw modern stadion waar ‘The Citizens’ recente successen boekten met winst van de Premier League in 2012, 2018 en 2019. Onder leiding van Pep Guardiola is de sterrenformatie bezig met behalen van verschillende successen en het spelen van topvoetbal op het hoogste niveau.

Het historische centrum van Manchester staat bekend om de authentieke sfeer. De rijke geschiedenis op het gebied van cultuur, muziek en sport maken de stad een bezoek meer dan waard!

Zitplaatsen:
Standaard bieden wij zitplaatsen aan op de korte zijde van het stadion. Je kunt jouw zitplaatsen upgraden naar luxe zitplaatsen op de lange zijde. Naast de zitplaats op de lange zijde krijg je bij de upgrade toegang tot de 93:20 lounge in het stadion. Deze lounge kun je anderhalf uur voor en 1 uur na de wedstrijd betreden. Ook kun je hier tegen betaling hapjes en drankjes bestellen.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Manchester City vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Manchester of een andere club in Engeland hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.