Malaga CF

Malaga CF voetbalreizen

Boek online bij VI-Travel jouw voetbalreis naar Malaga CF. VI-Travel organiseert al jarenlang op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Malaga. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan La Rosaleda. Jouw voetbalreis naar Malaga boek je bij VI-Travel!

Malaga is de laatste jaren opgeklommen naar de Spaanse (sub)top. In 2012/2013 stootte de club uit Andalusië zelfs door naar de kwartfinales van de Champions League. Malaga bouwt inmiddels aan nieuwe successen en hoopt de prijzenkast snel glans te kunnen geven met een grote prijs. Het temperamentvolle publiek maakt van jouw bezoek aan Estadio La Rosaleda een onvergetelijke ervaring.

Malaga is al jaren een populaire bestemming voor een geslaagde citytrip. De afwisseling van het strand, de gezellige Spaanse straten, musea (o.a. Picasso) en het fort Alcazaba zijn een absolute must-see. De combinatie tussen topvoetbal, een gunstig klimaat en een prachtige stad zijn een garantie voor een mooi voetbalweekend!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Malaga CF vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Malaga of een andere club in Spanje hebben bezocht!

 1. April
 2. ma, 30 apr. 2018

  2

  eigen vervoer

  € 169,00
 3. Mei
 4. zo, 06 mei 2018

  3

  eigen vervoer

  € 169,00
 5. zo, 13 mei 2018

  3

  vliegtuig

  € 397,00
 6. zo, 20 mei 2018

  3

  eigen vervoer

  € 169,00