Liverpool

Liverpool voetbalreizen

Boek nu online bij VI-Travel je voetbalreis naar Liverpool. Wij hebben jarenlang ervaring in compleet verzorgde en zelf op maat samen te stellen voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Liverpool. Stel eenvoudig en snel je eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het bekende Anfield Road. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Liverpool speelt al sinds mensenheugenis op het historische Anfield Road waar het lijflied ‘You’ll never walk alone’ door ruim 45.000 supporters hartstochtelijk wordt meegezongen. De schitterende nieuwe Main Stand wordt sinds vorig seizoen gebruikt. De indrukwekkende opkomst zorgt elke wedstrijd weer voor kippenvel bij de fans. ‘The Reds’ zijn met 18 landskampioenschappen één van de toonaangevende clubs in Engeland. Een voetbalreis naar Liverpool FC staat bij veel voetballiefhebbers hoog op de verlanglijst, VI-Travel assisteert je graag bij het realiseren van deze wens.

Het aan de rivier de Mersey gelegen Liverpool staat bekend om The Beatles. Een bezoek aan het Beatles-museum, de diverse theaters en musea maken uw unieke belevenis compleet!

Zitplaatsen:
Standaard bieden wij zitplaatsen aan op de korte zijde van het stadion. Je kan je zitplaatsen upgraden naar  de lange zijde van het stadion. Je kan als upgrades kiezen tussen de Anfield Code Lounge en de Premier Club Executive Seats. Bij de Premier Club Seats is een 2 gangen buffetdiner inbegrepen, bij de Anfield Code Lounge zijn drankjes tijdens de rust inbegrepen.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Liverpool vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Liverpool of een andere club in Engeland hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.