Internazionale

Internazionale voetbalreizen

Ga via VI-Travel op voetbalreis naar Internazionale. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Milaan. Kies op onze website zelf uit vluchten, hotels en entreebewijzen en stel jouw voetbalreis op maat samen. Op www.vi-travel.nl vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Giuseppe Meazza. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Internazionale is de laatste jaren minder succesvol dan de jaren daarvoor, zo werd in 2010 onder leiding van succescoach Jose Mourinho zelfs de 'treble' gewonnen: landstitel, beker en Champions League, een unieke prestatie. De 'Nerazurri’ hopen dit kunststukje (gedeeltelijk) te kunnen herhalen. Het indrukwekkende Giuseppe Meazza Stadion deelt Internazionale met stadgenoot en aartsrivaal AC Milan. De fanatieke aanhang zorgt voor een echte Italiaanse entourage.

De Noord-Italiaanse modestad Milaan kent vele bezienswaardigheden als musea, kerken en theaters. Geniet met VI-Travel van topvoetbal in combinatie met het prachtige Milaan.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Italië vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Italië hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.