Feyenoord

Feyenoord voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw Feyenoord Arrangement! VI-Travel biedt in samenwerking met Feyenoord Hospitality en EMboost jou nu de mogelijkheid om arrangementen voor de thuiswedstrijden voor Feyenoord via onze website te boeken! 

Zowel laagdrempelige als zakelijke arrangementen zijn beschikbaar. Voor elk wat wils!

Family & Friends Arrangement
Speciaal voor VI-Travel heeft Feyenoord het laagdrempelige 'Family en Friends' arrangement samengesteld. Zo kun je gemakkelijk met bekenden een thuiswedstrijd van Feyenoord bijwonen. Bekijk de wedstrijd vanaf een gereserveerde tribuneplaats en geniet samen met jouw vrienden en/of familie van de sfeer in dit schitterende stadion!

Feyenoord Business Arrangementen
De Feyenoord Business Arrangementen zijn een uitermate geschikte manier om tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord jouw relaties, vrienden en/of collega's te ontvangen in een ontspannen én sportieve ambiance. De Feyenoord Business Arrangementen bieden voor ieder wat wils: woon een interview met één van de Feyenoorders bij en geniet van de gastvrijheid in de Comfort Lounge voor en na de wedstrijd. Of geniet van een lunch of diner (afhankelijk van het aanvangstijdstip van de wedstrijd) in het prachtige Zalmhuis en laat je op typisch Rotterdamse wijze naar De Kuip vervoeren. Welk arrangement je ook kiest; jouw dag is altijd compleet verzorgd met een lunch of diner, parkeergelegenheid, vervoer van en naar De Kuip, een gereserveerde zitplaats, consumpties en een luxe souvenir.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.