FC Schalke 04

FC Schalke 04 voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar FC Schalke 04. Al jarenlang heeft VI-Travel ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Bundesliga (Duitsland) en Gelsenkirchen. Stel jouw reis op maat samen en kies zelf uit diverse hotels en verschillende types tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan de Veltins Arena.

Mede door de ligging net over de grens heeft Schalke ‘04 altijd veel aantrekkingskracht gehad op Nederlandse topspelers. De zevenvoudig Bundesliga-winnaar geniet ook in de regio een enorme populariteit, wat in het stadion duidelijk merkbaar is aan de enthousiaste fans. 

Jouw voetbalreis naar Gelsenkirchen betekent een kennismaking met de imposante Veltins Arena, waar ruim 61.000 hartstochtelijke supporters elke twee weken de verrichtingen volgen van FC Schalke ’04. Bekijk hieronder alle reizen naar FC Schalke 04.

Staat jouw wedstrijd er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar FC Schalke 04 vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar de Bundesliga zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.