FC Porto

FC Porto voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar FC Porto. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Superliga (Portugal) en FC Porto. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Estádio do Dragão. Jouw voetbalweekend boekt u bij VI-Travel!

Het Estádio do Dragão (Drakenstadion) is het stadion in Porto, dat fungeert als thuishaven voor FC Porto. Het stadion heeft een capaciteit van 50.948 zitplaaten en werd ontworpen door Manuel Salgado. De naam verwijst naar de draak in het wapen van FC Porto. Op halve hoogte, ter hoogte van de bovenzijde van de eerste ring, bevindt zich een volledige, ruime omloop voor voetgangers. Alle ingangen bevinden zich aan deze omloop. Verder is er natuurlijk de fanshop en het museum. Ook voor de niet voetbal liefhebber is dit stadion een bezoekje waard. Nog te vermelden is dat het stadion zeer goed te bereiken is. Vrijwel alle metrolijnen in Porto eindigen of komen langs het stadion. Zelfs een lijn rechtstreeks van het vliegveld naar het stadion waarbij je ook nog langs het oude centrum van Porto komt. De officiële opening vond plaats op 16 november 2003. Het voetbalelftal van Porto versloeg toen FC Barcelona met 2-0. Lionel Messi maakte in de openingwedstrijd van dit stadion zijn debuut in het eerste elftal van FC Barcelona.

De gemoedelijke en indrukwekkende sfeer in het Estádio do Dragão zal u verrassen. Beleef met VI-Travel een wedstrijd van FC Porto en geniet daarnaast van de gezellige stad Porto met zijn vele terrassen en restaurants.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.