Everton

Boek jouw voetbalreis naar Everton bij VI-Travel. Wij hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!). Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Goodison Park. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Everton, aartsrivaal van Liverpool, probeert de laatste jaren de aansluting te vinden bij de Engelse topploegen. ‘The Toffees’ hopen weer terug te keren aan de Europese (sub)top. In de prijzenkast van Everton prijken onder andere negen Engelse kampioenschappen. De club uit Liverpool miste in de rijke historie slechts vier seizoenen op het hoogste niveau. De thuisbasis, Goodison Park, is een typisch Engels voetbalstadion, met een indrukwekkende sfeer.

Het aan de rivier de Mersey gelegen Liverpool staat bekend om The Beatles. Een bezoek aan het Beatles-museum, de diverse theaters en musea maken jouw unieke belevenis compleet!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Everton vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Everton of een andere club in Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.