Crystal Palace

Crystal Palace voetbalreizen

Boek jouw voetbalreis naar Crystal Palace online op www.vi-travel.nl. VI-Travel heeft ruime ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbaltrip samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Selhurst Park. Jouw voetbalreis boek je bij VI-Travel!

Na jarenlang in het Championship gespeeld te hebben maakt Crystal Palace inmiddels zijn opwachting in de Premier League. Tussen andere grootmachten uit Londen lijkt Crystal Palace, met een vrijwel lege prijzenkast, een vreemde eend in de bijt. De Zuid-Londense club kent echter een mooie historie en een grote schare fanatieke fans. Op het authentieke Selhurst Park heerst de typisch Engelse sfeer waar met name de Londense derby's intens worden beleefd.

De Britse hoofdstad Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven. Het maakt van de metropool een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Crystal Palace vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Crystal Palace of naar een andere club in de Premier League zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.