Chievo Verona

Ga via VI-Travel op voetbalreis naar Chievo Verona. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië). Kies op onze website zelf uit vluchten, hotels en entreebewijzen en stel jouw voetbalreis op maat samen. Op www.vi-travel.nl vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Marc Antonio Bentegodi. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Chievo Verona speelt haar thuiswedstrijden in het Marc Antonio Bentegodi dat plaats biedt aan bijna 40.000 toeschouwers. Hetzelfde stadion wordt gebruikt door stadsgenoot Hellas Verona.

De Noord-Italiaanse stad van de liefde staat vooral bekend om de Arena en Romeo en Juliet. Naast deze bezienswaardigen is een bezoek aan de historische binnenstad zeker de moeite waard. De gehele binnenstand behoort namelijk tot de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Geniet met VI-Travel van topvoetbal in combinatie met het historische Verona.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Italië vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds een voetbalwedstrijd in Italië hebben bezocht!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.