Chelsea

Boek nu bij VI-Travel je voetbalreis naar Chelsea. VI-Travel heeft jarenlang ervaring in het verzorgen van complete voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel gemakkelijk zelf je eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website kies je uit onze arrangementen, hier vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stamford Bridge. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Chelsea is de laatste jaren opgeklommen naar de Europese top. Dit resulteerde in 2008 tot een finale in de Champions League en in 2012 zelfs tot de zege in de Champions League. Afgelopen seizoen heeft Chelsea de Europa League gewonnen, dit deden ze ook al in 2013. In eigen land zijn 'the Blues' de laatste jaren succesvol met meerdere landstitels. Op Stamford Bridge zitten de supporters dicht op het veld waardoor de wedstrijd nog intenser beleefd wordt.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven. Het maakt van de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Chelsea vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Chelsea of een andere club in Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.