Borussia Dortmund

Borussia Dortmund voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar Borussia Dortmund. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële entreebewijzen!) naar onder andere de Bundesliga (Duitsland) en Dortmund. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit hotels en entreebewijzen. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Signal Iduna Park. Jouw voetbalweekend begint bij VI-Travel!

De afgelopen jaren heeft Borussia Dortmund zich opgewerkt tot een absolute topploeg in Europa. De verloren Champions League-finale en het kampioenschap in 2012 vormen het begin van een nieuw voetbaltijdperk. Het Signal Iduna Park, waar 'Die Borussen' haar thuiswedstrijden speelt, is met een capaciteit van ruim 80.000 het grootste voetbalstadion van Duitsland. De zuidtribune met 26.000 fanatieke, in de gele clubkleuren gestoken supporters staat bekend als die Gelbe Wand (de gele wand). Tijdens jouw voetbalreis naar Dortmund zul je zeker genieten van de schitterende Duitse voetbalsfeer!

Dortmund is een van de grotere steden in Duitsland, net over de grens vanuit Arnhem. De stad in Noordrijn-Westfalen kent een groot winkelgebied, vergelijkbaar met Amsterdam!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Borussia Dortmund vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar het Borussia Dortmund of een andere club in de Bundesliga zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.