Athletic Bilbao

Athletic Bilbao voetbalreizen

Reis met VI-Travel naar Athletic Bilbao. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Primera Division (Spanje) en Bilbao. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalweekend samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan San Mames. Jouw voetbalreis begint bij VI-Travel!

Athletic Bilbao is een bijzondere club, de club is de trots van het Baskenland. Heel de stad staat dan ook als één man achter de club in het prachtige San Mames, dat zorgt keer op keer voor een ongekende Baskische voetbalsfeer. Bij Athletic Bilbao spelen uitsluitend spelers met een Baskische achtergrond, dit geeft de club nog eens een extra Baskische lading.

Bilbao is verrassend mooie stad. Sinds 1997 staat Bilbao zo'n beetje synoniem voor het Guggenheim Museum. De grootste stad van de regio Baskenland is dankzij dit wonderlijke pronkstuk en boegbeeld getransformeerd van een kille industriestad naar een aangenaam cultuurcentrum. Een mooi contrast met de moderne architectuur vormt de gezellige binnenstad met zijn smakelijke pintxosbars. Absoluut een fantastische stad om een voetbalreis te maken!

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Spanje vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar La Liga zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.