AS Roma

AS Roma voetbalreizen

Boek bij VI-Travel online jouw op maat gemaakte voetbalreis naar AS Roma. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het compleet verzorgen van voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Rome. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan Stadio Olimpico. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Van oudsher is AS Roma de club van de arbeiders, waar Lazio wordt gezien als de club van de rijken en intellectuelen. AS Roma kent een rijke historie met drie landskampioenschappen, negen bekeroverwinningen en twee supercups. Met o.a. landgenoot Justin Kluivert gaan de ‘Romeinen’ proberen de prijzenkast uit te breiden. De thuiswedstrijden worden gespeeld in Stadio Olimpico dat plaats biedt aan ruim 70.000 toeschouwers.

Uiteraard heeft Rome nog veel meer te bieden dan topvoetbal alleen. Het Colosseum, de Sint Pieter en het Pantheon zijn enkele voorbeelden van de cultuurhistorische schatten van de Italiaanse hoofdstad.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar AS Roma vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar AS Roma of een andere club in Italië zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.