Arsenal

Arsenal voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar Arsenal. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen complete voetbalreizen (met officiële wedstrijdtickets!) naar onder andere de Premier League (Engeland) en Londen. Stel eenvoudig en snel je eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en entreebewijzen. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan het Emirates Stadium. Jouw voetbalweekend boek je bij VI-Travel!

Na jarenlang gespeeld te hebben op het historische Highbury spelen ‘The Gunners’ tegenwoordig in het Emirates Stadium. Het immense stadion heeft zich inmiddels ontpopt tot een heuse ‘twaalfde man’ voor de ploeg van Emery.

De Britse metropool Londen biedt een prachtige combinatie met de vele winkels, bezienswaardigheden, goede en gezellige cafés, restaurants en het bruisende nachtleven maken de stad een fantastische bestemming voor een onvergetelijk weekend!

Zitplaatsen:
Bij Arsenal bieden wij standaard Club Level entreebewijzen aan. Club Level is de VIP ring tussen de 1e en 2e ring, op deze ring bevinden zich speciale bars en restaurants voor VIP gasten. Naast jouw entreebewijs ontvang je tickets voor de Arsenal stadion- en museumtour en gratis drankjes tijdens de rust van de wedstrijd.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar Arsenal vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar Arsenal of een andere wedstrijd in Engeland zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.