AC Milan

AC Milan voetbalreizen

Boek nu bij VI-Travel jouw voetbalreis naar AC Milan. VI-Travel heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte voetbalreizen (met officiële tickets!) naar onder andere de Serie A (Italië) en Milaan. Stel eenvoudig en snel jouw eigen voetbalreis samen en kies uit vluchten, hotels en tickets. Op onze website vind je actuele prijzen en beschikbaarheid voor een bezoek aan San Siro. Jouw voetbalweekend begint bij VI-Travel!

Sinds oprichting is AC Milan een topclub. De club beleefde begin jaren ’90 mede dankzij onze landgenoten Van Basten, Gullit en Rijkaard gouden jaren. De ‘Rossoneri’ hebben inmiddels 18 maal de Scudetto, het Italiaans kampioenschap, in de prijzenkast. Ook Europees is de club zeer succesvol met maar liefst zeven maal winst van de Champions League.

De thuiswedstrijden speelt AC Milan in het immense San Siro stadion, dat gedeeld wordt met stadgenoot en aartsrivaal Internazionale. De Noord-Italiaanse modestad kent vele bezienswaardigheden als musea, kerken en theaters.

✔ SGR Garantie ✔ Persoonlijke aandacht en deskundig advies ✔ 20 jaar ervaring in voetbalreizen

Benieuwd naar wat anderen van hun reis naar AC Milan vonden? Lees dan hier de ervaringen en aanbevelingen van voetballiefhebbers die reeds naar AC Milan of Italië zijn geweest!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.