Over VI-Travel

Je kan inmiddels al zo’n 20 jaar bij ons terecht voor voetbalreizen en sportreizen. Al onze medewerkers zijn enthousiaste voetbal- en sportliefhebbers en hebben veel ervaring in het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden en grote sportevenementen. Mede door deze ruime ervaring weten wij als geen ander waar een goede voetbalreis of sportreis aan moet voldoen. Met de grootste voetbalclubs en sportevenementen wereldwijd hebben wij uitstekende contacten opgebouwd en ook met meer dan 90% van onze hotelpartners werken wij al jaren naar grote tevredenheid samen. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs en een uitstekend advies!

Persoonlijke aandacht

Als jij een voetbalreis of sportreis bij ons wilt boeken, dan kun je altijd contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij stellen de reis op maat voor jou samen en voorzien je van alle benodigde informatie voor vertrek. Grote voordeel voor jou is dat wij altijd kunnen inspelen op jouw persoonlijke wensen en eventuele wijzigingen in een competitieschema. Ook tijdens jouw reis in het weekend is er altijd iemand telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Betrouwbaar

VI-Travel doet alleen zaken met officiële instanties. Zo zijn wij onder andere officieel partner van alle clubs die wij via onze website aanbieden. Dat betekent voor jou dat je verzekerd bent van gegarandeerde zitplaatsen bij de wedstrijd van uw keuze.

VI Premiumpakket  

In verband met televisierechten, bekertoernooien of door onvoorziene omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat de wedstrijd op een andere datum of tijdstip wordt vastgesteld. In ons boekingsproces  bieden wij  je de mogelijkheid om het premium pakket te boeken. Als je hiervoor kiest dan ben je gedekt bij eventuele wedstrijdverplaatsing. In het geval een wedstrijd wordt verplaatst naar een buiten de reisduur gelegen moment, dan zorgen wij ervoor dat de reis zo wordt aangepast dat je de wedstrijd wel kunt zien. Alle wijzigingskosten komen in dat geval voor rekening van VI-Travel. Dit betreft alleen die onderdelen van de reis die via VI-Travel zijn geboekt. De kosten voor het VI Premium Pakket bedragen € 35 per persoon.

Deskundig advies

Hoe reis ik vanaf de luchthaven naar mijn hotel? Hoe laat dien ik te vertrekken richting het stadion vanuit het centrum van de stad? 20 jaar ervaring heeft er voor gezorgd dat wij de meeste luchthavens, steden en stadions zelf hebben bezocht. Als geen ander kunnen wij deze vragen voor jou beantwoorden en je adviseren bij het samenstellen van jouw reis.

Maatwerk

De arrangementen zoals deze op onze site staan vermeld kunnen wij in veel gevallen nog aanpassen naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld de voetbalreis of sportreis met een dag verlengen of een upgrade van de zitplaatsen in het stadion? Onze medewerkers stellen graag een programma op maat voor je samen.

Mocht je naar een wedstrijd of een ander sportevenement willen die wij niet aanbieden op onze website, bel of mail ons dan want in veel gevallen kunnen wij voor jou een arrangement op maat samenstellen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden op voetbalgebied binnen en buiten Europa. Met veel plezier stellen wij een mooie voetbalreis op maat voor jou samen.

FC Barcelona Official Ticket Agent

FC Barcelona Official Ticket Agent

VI-Travel is official ticket agent bij FC Barcelona, voor jou is dit de garantie op officiële entreebewijzen en verzeker je jezelf van de beste zitplaatsen.

SGR Logo

Aangesloten bij SGR 

Een mooie voetbalreis maken? Boek nooit zonder SGR-garantie! Kijk op www.sgr.nl voor meer informatie en de voorwaarden.

VI-Travel (KvK 54107261) is aangesloten bij SGR

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

ISTAA Logo

Aangesloten bij ISTAA 

De International Sports Travel Agencies Association (ISTAA) is in juni 2009 opgericht en heeft als doel het imago van sportevenementen te versterken, gaststeden als aantrekkelijke reisbestemmingen te promoten en investeringen in het sporttoerisme wereldwijd te bevorderen. De ISTAA leden zijn afgevaardigden van sportreisorganisaties, evenementenbureaus en andere professionals uit de (sport/toeristische) branche.

Alleen gerenommeerde partijen die officieel partner zijn van een voetbalclub of sportbond worden toegelaten.

 

VI-Travel (onderdeel van Emboost B.V.)
Langesteijn 130
3342 LG  Hendrik- Ido-Ambacht
Tel: 078-6201533

KvK nummer: 54107261
BTW nummer: NL851165357B01